Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da uzmete učešće na jubilarnom XX Međunarodnom sajamu poljoprivrede, lova, ribolova i ekologije „INTERAGRO 2022“ koji će se održati u periodu od 20. do 22.septembra 2022.godine u Bijeljini.
Poljoprivredni sajam u Bijeljini se svrstava u grupu najznačajnijih poljoprivrednih manifestacija u BiH, što je i logično s obzirom da je opština Bijeljina najrazvijenije agrarno područje u Republici Srpskoj i da je Semberija poznata po razvijenoj poljoprivrednoj proizvodnji.
Prema planu organizacije ovogodišnjeg sajma, u tri sajamska dana posjetioci će imati priliku vidjeti bogatu ponudu poljoprivredne mehanizacije i alata, sjemenskog i sadnog materijala, hrane i pića, meda i proizvoda od meda, pribora za lov i ribolov, sredstava za zaštitu i uzgoj bilja, stočne hrane, mineralnih đubriva… Sajam će uz masovno prisustvo izlagača raznovrsnih robnih grupa оbuhvatiti i kvalitetan program pratećih aktivnosti (izložba poljoprivredne mehanizacije, priključaka i opreme za poljoprivredu, izložba stoke najkvalitetnijih grla, naučno-stručna savjetovanja, promocije, javne tribine, poslovni susreti…). Sajam će okupiti značajan broj bankarskih institucija, nevladinih organizacija i razvojnih agencija koje pružaju podršku razvoju agara. Prisustvo ministarastava, nadležnih institucija, privrednih komora, agencija, udruženja i fondova ima za cilj da se u neposrednom kontaktu posjetioci sajma upoznaju sa aktuelnim programima i oblicima finansiranja, sufinansiranja i drugim pogodnostima, kao i da prikupe neophodne informacije za rješavanje problema prisutnih u poljoprivredi. I ove godine planirano je kvalitetno medijsko praćenje i promovisanje ove sajamske manifestacije.
 
Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon ili na mail:
+387 55 203 403,
+387 55 203 373.
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
A.D.“GRAD“ Bijeljina
Радно време сајма за посетиоце и излагање од 09:00 до 19:00 сати.
 
Tekst i foto: Sajt AKCIONARSKO DRUŠTVO GRAD