Udruženje poljoprivrede Privredne komore Vojvodine i novinsko-izdavačko preduzeće “Dnevnik-Poljoprivrednik” AD Novi Sad organizuju tematski skup:“FINANSIRANJE POLJOPRIVREDE U 2023. GODINI”, koji će se održati  u utorak 7. februara 2023. godine u Privrednoj komori Vojvodine, Novi Sad, Hajduk Veljkova 11, Master centar, III sprat u sali „Nikola Tesla“  sa početkom u 11.00 časova.

Reč je o tradicionalnom skupu koji Udruženje poljoprivrede Privredne komore Vojvodine i novinsko-izdavačko preduzeće “Dnevnik-Poljoprivrednik” Novi Sad organizuju od 2018. godine i koji svake godine naiđe na veliko interesovanje kod poljoprivrednih gazdinstava, zemljoradničkih zadruga, poljoprivrednih preduzeća, lokalnih samouprava, obrazovno-naučnih institucija, kao i medija. Ove godine uvodimo novinu i skup organizujemo kao panel diskusiju, gde će publika moći da postavlja pitanja u vezi IPARDIIIPrograma, Platforme eAgrar, mera podrške Republičke i Pokrajinske vlade, kao i kreditnih linija fondova, koji posluju na području AP Vojvodine.

Molimo Vas da, zbog ograničenog broja mesta u sali, svoje prisustvo potvrdite na imejl adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . Takođe na istu email adresu možete da pošaljete  pitanja u vezi sa navedenim temama.