* Traktori Puma, Maxxum i Farmall C predstavljeni sa novim karakteristikama, unapređenom transmisijom, redizajniranom kabinom i tri specifikacije opreme  
 
Nakon svetske premijere predstavnika najnovije generacije serije traktora Optum 300 CVX, održane sredinom leta, kompanija  CNH Industrial je kraj novembra rezervisala za prezentaciju "nadograđenih" poznatih modela traktora. Ovi modeli će od proleća 2022. biti dostupni korisnicima i u modifikovanim verzijama.
Za modifikacije na Case IH modelima traktora Farmall C, Puma, Maxxum proizvođač se odlučio kako bi unapredio performanse, povećao efikasnost u radu, ali i odgovorio zahtevima korisnika. 
 
Farmall C traktori sada i sa motorima Stage V
 
Četiri modela Case IH Farmall C u opsegu snage od 90 KS do 117  KS, označeni kao traktori za profesionalna poljoprivredna imanja male i srednje veličine koja se bave stočarstvom ili mešovitom proizvodnjom, od sledećeg proleća će biti na raspolaganju sa novim motorima koji zadovoljavaju standard emisije izduvnih gasova Stage V. Osim toga, novi traktori korisnicima donose i druge brojne prednosti u pogledu performansi i servisa.
 
Kompletan tekst pročitajte u novom broju lista Poljoprivrednik.